About: Team FF

Anita: Eigenaar van Forest Fragrances en ontwikkelaar van alle fijne producten.
Katja:  Beantwoordt al je vragen via de mail en schrijft regelmatig een toffe blog.
Marcel: Ontwikkelt de webshop en houdt de boekhouding bij. Ook helpt hij met alle spullen naar de markt en weer terug te brengen.

Forest Fragrances

Is ontstaan nadat ik (Anita) bewuster en gezonder ben gaan leven. Ik leerde etiketten van voedsel lezen. Maar er zitten ook etiketten op verzorgingsproducten … welke ik een keer onder de douche stond te bestuderen. Ik schrok me rot! Die lijst moest toch korter, duurzamer en vooral gezonder kunnen? Na lang experimenteren, veel lezen en veel uitzoeken kan ik eindelijk zeggen dat die lijst inderdaad korter, duurzamer en gezonder kan!

Forest Fragrances maakt huidverzorgingsproducten en waxmelts met oog voor mens, dier en milieu. Alle producten zijn in overeenstemming met de Europese cosmeticaverordening. Dit betekent dat al mijn producten in een laboratorium op veiligheid en stabiliteit zijn getest (uiteraard dierproefvrij). Al mijn producten beschikken over veiligheidscertificaten, zonder deze certificaten mag een product niet verkocht worden. Zo weet ik, maar ook jij als klant, dat je een volledig veilig product aanschaft.

Ik maak mijn producten met zorgvuldig uitgekozen ingredienten die ik waar mogelijk zelf ophaal met de fiets. Daarnaast kies ik zoveel mogelijk voor makkelijk recyclebaar materiaal. Forest Fragrances staat voor bewust genieten en zorg dragen voor het milieu. Daarnaast staat Forest Fragrances voor unieke, speciale en luxe verzorging.

Alle producten zijn een ideale verwenning voor jezelf, maar ook geschikt als cadeau.

Zoek je een bepaald product met ingredienten waarvan jij weet dat je huid er van houdt? Dan maak ik dat met liefde voor je! Let wel dat een speciaal op maat gemaakt artikel ook een veiligheids- en stabiliteitstest moet ondergaan voordat ik het aan je mag verkopen.

Het is bij Forest Fragrances ook mogelijk om groot in te kopen, bijvoorbeeld voor je bed and breakfast of hotel. Ik maak met liefde bewuste gastenzeepjes of heerlijke ecologische waxmelts voor in de gastenkamer.
Daarnaast zijn mijn producten ook geschikt voor kerstpakketten en andere gelegenheden, ik help graag met het samenstellen van een uniek cadeau!
Ook vind ik het leuk wanneer je onze producten wilt doorverkopen in je eigen winkel of webwinkel, ik luister graag naar je voorstel.

Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op.