Natuurlijke Zeep uit Groningen

Zeep van Forest Fragrances is natuurlijke zeep uit Groningen. Wij maken iedere zeep met de hand in ons zeepatelier in Bedum. We vinden clean beauty en green beauty erg belangrijk. Daarom gebruiken wij geen plastic, sulfaten, parabenen en conserveermiddelen. Veel van onze zeep is palmolievrij. We maken gebruik van biologische en plantaardige ingrediënten. Bij Forest Fragrances koop je vegan zeep en andere duurzame verzorgingsproducten.

Naast ambachelijke zeep worden er bij Forest Fragrances ook solid shampoo bars, solid conditioners en nog veel meer natuurlijke huidverzorgingsproducten gemaakt. Je vindt bij ons niet alleen zeep voor je lichaam, maar ook natuurlijke zeep voor je haar.

Zeep van Forest Fragrances uit Groningen

 

Forest Fragrances wordt gerund door mij: Anita, leuk dat je hier bent! Bij mij kun je terecht voor natuurlijke zeep uit Groningen.

Forest Fragrances - Zeepmaker - Natuurlijke Zeep uit Groningen

Sinds 2014 ben ik bezig met het maken van de fijnste, natuurlijke verzorgingsproducten. Na al die jaren is het me nog niet gaan vervelen. Het leukste vind ik een zeep snijden! Je ziet dan voor het eerst de binnenkant van een blok zeep en de prachtige ‘tekeningen’ die daarin zijn ontstaan. Elk stuk handgemaakte zeep is hierdoor uniek.

Als gepromoveerd filosoof ben ik getraind om analytisch en creatief te denken. Ook heb ik geleerd om dingen van meerdere kanten te belichten en op te lossen. Door natuurlijke zeep te maken probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een beter milieu. Ik geef mijn producten vaak namen die je aan het nadenken zetten. Ik stem geuren, kleuren, ingredienten en namen op elkaar af om zo van delen één geheel te maken. Het is een heerlijk creatief proces, zowel mentaal als fysiek.

Sinds 2023 werk ik full-time aan mijn bedrijf Forest Fragrances en maak ik steeds meer mensen blij met een natuurlijk stuk zeep of een handgemaakte shampoo bar. Douchen, badderen en het wassen van je handen moet leuk zijn én goed zijn voor het milieu. Ik hoop je met mijn producten een heerlijk guilt-free momentje van ontspanning te geven. Wil je mijn producten in het echt komen bewonderen en ruiken? Check dan even mijn verkooppunten of marktagenda!

Waar de naam Forest Fragrances vandaan komt? Het is een samenstelling van mijn achternaam en de heerlijke geuren die mijn producten hebben.

Benieuwd hoe ik een natuurlijke zeep maak? Volg mijn instagram pagina en bekijk allerlei filmpjes.

Op onderstaand YouTube filmpje kun je ook zien hoe ik mijn natuurlijke zeep maak.