Verzendinformatie

Verzendpartner:

Wij versturen met PostNL. Internationale bestellingen worden in het land van bezorging overgedragen aan een lokale verzendpartij. Hier hebben wij geen invloed op.

Verzend dagen:

Wij brengen je bestelling op maandag, woensdag en vrijdag naar PostNL.

Levertijd:

Binnen Nederland kun je je bestelling vaak binnen 48 uur na verzending ontvangen. Zodra je bestelling op het postNL postkantoor is ontvangen kun je je bestelling volgen met je track&trace code. Internationale bestellingen worden binnen Europa vaak binnen 1 tot 2 weken bezorgd.

Verzendkosten:

Nederland: Brievenbus € 4,50 – Pakket € 6,95 Gratis vanaf € 70,-
Belgie: Pakket € 11,00 Gratis vanaf € 90,-
Duitsland: Pakket € 11,00 Gratis vanaf € 90,-
Luxemburg: Pakket: € 11,00 Gratis vanaf € 90,-
Overige Europese landen: Pakket € 17,30 Gratis vanaf € 150,-

Afhalen in Bedum:

Het afhalen van bestellingen is op afspraak mogelijk. Kies bij de verzendmethode voor ”afhalen in Bedum” en ik neem via de mail contact met je op.

Internationale bestellingen:

Wij verzenden binnen Europa. Wil je graag een bestelling plaatsen maar pakt onze webshop je land niet? Laat het ons weten en dan voegen we deze toe!

Let op: Wij verzenden NIET naar Duitsland en Frankrijk. Voor deze landen moeten we ons als verkoper registereren in een systeem. In dit systeem moeten wij alles aanmelden wat in een verpakking zit en zorgen dat het gerecycled wordt. Hieraan zijn kosten verbonden welke hoger zijn dan het totale bedrag van bestellingen wat wij uit Duitsland en / of Frankrijk krijgen.

Verpakking:

We hergebruiken zoveel mogelijk het verzendmateriaal wat bij ons binnen komt: verpakkingspindas, bubbeltjesplastic, doosjes, karton, papier, tape etc. We doen ons best om onze impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.