Geplaatst op

Plantaardige Geurkaarsen: laat je huis gezellig ruiken met plantaardige pracht

Nu de dagen korter worden en de avonden langer, is er niets gezelligers dan thuis een kaars aansteken. Het zachte, warme licht van een kaars kan meteen een gezellige sfeer creëren. Maar wat als die kaars ook nog eens heerlijk ruikt? Dat is waar geurkaarsen om de hoek komen kijken! In deze blogpost duiken we in de wereld van plantaardige geurkaarsen, specifiek die gemaakt van koolzaad- en kokoswas, en ontdekken waarom ze een betere en veiligere keuze zijn dan kaarsen gemaakt van paraffine.

Verder lezen Plantaardige Geurkaarsen: laat je huis gezellig ruiken met plantaardige pracht

Geplaatst op

Wat geef je een vegan cadeau?

Wat geef je een vegan cadeau?

Het vinden van het perfecte cadeau kan een uitdaging zijn, vooral wanneer iemand er een bepaalde levensstijl op nahoudt. Want wat geef je nou eigenlijk een vegan cadeau? Wanneer je aan het shoppen bent voor iemand die vegan is kan het latig zijn om iets te vinden wat overeenkomt met diens plantaardige levensstijl. Van veel producten is het onduidelijk of ze vegan zijn. Wanneer je niet gewend bent om ingrediënten te lezen en te herkennen is het lastig om er achter te komen of een product vegan is. Ook bij cosmetica producten is dit vaak het geval.

Verder lezen Wat geef je een vegan cadeau?

Geplaatst op

Welke shampoo bar past bij mijn haartype

Welke shampoo bar past bij jouw haartype? Met zoveel verschillende shampoo bars is het lastig om te bepalen welke solid shampoo het beste is voor je haartype. Er zijn verschillende soorten haartypes. Zo kun je droog haar hebben, of juist haar wat snel vet wordt. Misschien heb je een prachtige bos krullen, of juist heerlijk glad en stijl haar. Je kunt kort haar hebben, pluizig haar of haar wat snel klit. De shampoo bars van Forest Fragrances zijn geschikt voor elk haartype. Verder lezen Welke shampoo bar past bij mijn haartype

Geplaatst op

Vijf keer een duurzaam kerstcadeau

Je bent op zoek naar een duurzaam kerstcadeau of sinterklaas cadeau voor iemand die houdt van lekkere geurtjes en fijne verzorgingsproducten. Vaak kom je dan uit bij een cadeaupakket van een bepaald merk, een pakket wat diegene elk jaar krijgt. Steel de show met jouw kerstcadeau door met iets originelers te komen. Verras de ontvanger met een cadeau dat nog steeds een lekkere geur heeft en fijne verzorging biedt. Maar wat je kerstcadeau zo bijzonder maakt is dat het duurzaam, handgemaakt en uniek is. Dit jaar geef jij geen massaproductie cadeau. Deze kerst geef jij een duurzaam kerstcadeau.

Verder lezen Vijf keer een duurzaam kerstcadeau

Geplaatst op

9 recepten voor een natuurlijke kruidenspoeling voor je haar

Ik gebruik al jaren een natuurlijke haarzeep om mijn haren mee te wassen. Mijn haren moesten hier even aan wennen maar nu is mijn bos haar voller en gezonder dan ooit te voren. Om alle zeepresten uit mijn haar te spoelen en om mijn haar beter doorkambaar te maken gebruik ik een natuurlijke kruidenspoeling op basis van appelazijn. In deze blog geef ik je 9x een do it yourself recept voor een natuurlijke kruidenspoeling.

Verder lezen 9 recepten voor een natuurlijke kruidenspoeling voor je haar

Geplaatst op

Solid Shampoo of Haarzeep; het verschil en hoe maak je een keuze daarin?

Onlangs heb ik een nieuwe solid shampoo ontwikkeld. Deze zijn niet gemaakt op basis van zeep, maar op basis van de vetzuren uit kokosolie. Een goed alternatief voor mensen wiens haren niet zo goed tegen een haarzeep kunnen. Deze solid shampoo  is heel fijn, een stuk duurzamer en veel natuurlijker dan de vele andere ‘non-soap shampoos’ op de markt. De eerste staan inmiddels al in de webshop. Een van mijn klanten stelde mij hier een leuke vraag over. Van het een kwam het ander en zo ontstond er een heel vraag & antwoord-artikel over zeep en zeepvrij. Want wat is nou eigenlijk het verschil tussen een solid shampoo en een haarzeep? En wanneer is een solid shampoo meer geschikt voor je dan een haarzeep? Op onder andere die vragen krijg je hieronder een duidelijk antwoord.

Verder lezen Solid Shampoo of Haarzeep; het verschil en hoe maak je een keuze daarin?