Wholesale

Forest Fragrances is wel een hele speciale groothandel waar je natuurlijke zeep kunt inkopen. Ik koop mijn producten namelijk niet in bij de fabriek, maar maak ze helemaal zelf. Van begin tot eind! Mijn producten zijn gemaakt van duurzame ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Omdat wik alle producten met de hand maal is de levertijd vaak ook iets langer. Ik geef mijn producten namelijk alle tijd en aandacht die ze verdienen. Hierdoor kun jij je klanten een uniek, duurzaam en kwalitatief product aanbieden.

forest fragrances - natuurlijke zeep inkopen - zeep uit nederland - zeep groothandel

Als mijn producten je aanspreken en je ze graag in je assortiment op wilt nemen, dan zijn er vele mogelijkheden. Je kunt mijn natuurlijke zeep inkopen om ze aan te bieden in je winkel, hotel of bed & breakfast. Of verkoop mijn natuurlijke zeep onder je eigen label. Daarnaast zijn al mijn handgemaakte verzorgingsproducten ook geschikt als onderdeel van een kerstpakket of cadeaupakket met een ambachtelijk of wellness thema. Forest Fragrances beschikt over de juiste certificering die noodzakelijk is om te voldoen aan de Europese cosmeticaverordening (1223/2009).

Ik houd mijn producten graag uniek en bijzonder. Dit betekent dat ik ze niet zomaar aan elk bedrijf doorverkoop. Ik voel graag een klik met jouw winkel en jou als persoon. Eén van mijn eisen is dat ik mijn natuurlijke verzorgingsproducten alleen verkoop aan winkels waar ik zelf ook lekker zouden gaan shoppen. Heb je zin om mijn bijzondere producten te verkopen? Hartstikke tof! Stuur me een berichtje op info@forestfragrances.nl waarin je jezelf en je winkel voorstelt. Laat mij ook vooral weten waarom mijn duurzame producten een goede aanvulling op je reeds bestaande assortiment zijn.

Neem contact op via info@forestfragrances.nl en ik probeer z.s.m. te antwoorden en de algemene voorwaarden voor wholesale klanten te sturen. Je krijgt daarna een persoonlijk inlog account waarmee je als afnemer direct via de webshop kunt bestellen.

Bestellen via Faire

Ik ben druk bezig om mijn producten op Faire te zetten. Momenteel is er een klein assortiment beschikbaar. Inkopen kan via deze link:
faire.com/direct/forestfragrances 

Of klik op de “koop in tegen wholesaleprijzen” knop hieronder!

Verkoop in jouw winkel

De handgemaakte en natuurlijke zepen van Forest Fragrances vormen een unieke en heerlijk geurende aanvulling in jouw (web)winkel. Mijn zepen, solid shampoo bars, solid conditioners en andere verzorgingsproducten zijn geliefd bij klanten die een duurzame levensstijl hanteren en van pure ambacht houden. De echte zeep fans zijn ook razend enthousiast over de diversiteit aan zepen die ik aanbied. Je kunt bij mij natuurlijke zeep inkopen, maar ook zeep voor je haar, scheerzeep en scrubzeep. Er is voor ieder wat wils! Ik maak zelfs natuurlijke zeep met een edelsteen er in verwerkt. Je kunt mijn natuurlijke edelsteen zepen inkopen voor je spirituele (web)winkel, ze zullen ongetwijfeld een perfecte aanvulling zijn!

 

forest fragrances - natuurlijke zeep inkopen - zeep groothandel

White Label inkoop

 

Bij white label inkoop ontvang je mijn producten onverpakt en zonder het Forest Fragrances logo. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verpakking en correcte labelling van de producten. Uiteraard ontvang je de wettelijk verplichte label informatie van me. Voor white label inkoop zijn er geen nieuwe veiligheidsrapporten nodig. Het biedt je de mogelijkheid om mijn producten in te kopen en aan te passen aan je eigen huisstijl en onder je eigen naam te verkopen.

Meer informatie? Mail naar info@forestfragrances.nl je ontvangt van mij dan de algemene voorwaarden en richtlijnen voor private label en white label inkoop.

Private Label verkoop

VOL: Momenteel is er geen ruimte voor nieuwe private label klanten. Het white label inkopen van de producten op de webshop is nog wel mogelijk.

Private label is vooral populair bij klanten die zelf bepaalde ingrediënten produceren, zoals geitenmelk, bier, wijn, koffie, honing of kruiden. Heb je bijvoorbeeld een kruiderij of ben je imker en verkoop je je producten? Dan is een stuk zeep met jouw honing of zeep met jouw kruiden een bijzondere aanvulling op je assortiment. Ook erg geschikt voor je wijnhoeve of bierbrouwerij, een zeep gemaakt met wijn of bier vind je niet overal! Ik vind dit soort samenwerkingen heel fijn en bijzonder om te doen omdat ik hierdoor de kans krijg om met lokale producenten samen te werken. Private label houdt voor mij in dat ik het product voor je ontwikkel, maar dat ik deze zelf niet verkoop of aan andere inkopers aanbied. Voor een private label product moeten er wel nog veiligheidsrapporten worden opgesteld. Ik regel dit graag voor je, maar de kosten zijn voor jou.

Het ontwerpen voor een zeep exclusief voor jouw bedrijf behoort dus ook tot de mogelijkheden. Hiervoor reken ik formuleringskosten afhankelijk van de complexiteit van je wensen. Zo heb ik al een aantal heerlijke, signature soaps mogen ontwerpen. Goed om te weten: Forest Fragrances regelt het veiligheidsrapport. In het geval van een exclusieve zeep zijn de kosten hiervan voor de klant.

Hieronder zie je foto’s van een aantal van onze samenwerkingen:

 

Meer informatie? Mail naar info@forestfragrances.nl