Wholesale

Wij zijn wel een hele speciale groothandel waar je natuurlijke zeep kunt inkopen. Wij kopen onze producten namelijk niet in bij de fabriek, maar maken ze helemaal zelf. Van begin tot eind! Onze producten zijn gemaakt van duurzame ingredienten zonder onnodige toevoegingen. Omdat wij alle producten met de hand maken is de levertijd vaak ook iets langer. We geven onze producten namelijk alle tijd en aandacht die ze verdienen. Hierdoor kun jij je klanten een uniek, duurzaam en kwalitatief product aanbieden.

forest fragrances - natuurlijke zeep inkopen - zeep uit nederland - zeep groothandel

Als onze producten je aanspreken en je ze graag in je assortiment op wilt nemen, dan zijn er vele mogelijkheden. Je kunt onze natuurlijke zeep inkopen om ze aan te bieden in je winkel, hotel of bed & breakfast. Of verkoop onze natuurlijke zeep onder je eigen label. Daarnaast zijn al onze handgemaakte verzorgingsproducten ook geschikt als onderdeel van een kerstpakket of cadeaupakket met een ambachtelijk of wellness thema. Forest Fragrances beschikt over de juiste certificering die noodzakelijk is om te voldoen aan de Europese cosmeticaverordening (1223/2009).

We willen onze producten graag uniek en bijzonder houden. Dit betekent dat wij ze niet zomaar aan elk bedrijf doorverkopen. We willen graag een klik voelen met jouw winkel en jou als persoon. Eén van onze eisen is dat we onze natuurlijke verzorgingsproducten alleen verkopen aan winkels waar we zelf ook lekker zouden gaan shoppen. Ben je gemotiveerd om onze bijzondere producten te verkopen? Hartstikke tof! Stuur ons een berichtje op info@forestfragrances.nl waarin je jezelf en je winkel voorstelt. Laat ons ook vooral weten waarom onze duurzame producten een goede aanvulling op je reeds bestaande assortiment zijn.

Neem contact op via info@forestfragrances.nl en we proberen z.s.m. te antwoorden en de algemene voorwaarden voor wholesale klanten te sturen. Je krijgt daarna een persoonlijk inlog account waarmee je als afnemer direct via de webshop kunt bestellen.

Verkoop in jouw winkel

De handgemaakte en natuurlijke zepen van Forest Fragrances vormen een unieke en heerlijk geurende aanvulling in jouw (web)winkel. Onze zepen, solid shampoo bars, solid conditioners en andere verzorgingsproducten zijn geliefd bij klanten die een duurzame levenstijl hanteren en van pure ambacht houden. De echte zeep fans zijn ook razend enthousiast over de diversiteit aan zepen die wij aanbieden. Je kunt bij ons natuurlijke zeep inkopen, maar ook zeep voor je haar, scheerzeep en scrubzeep. Er is voor ieder wat wils! We maken zelfs natuurlijke zeep met een edelsteen er in verwerkt. Je kunt onze natuurlijke edelsteen zepen inkopen voor je spirituele (web)winkel, ze zullen ongetwijfeld een perfecte aanvulling zijn!

 

forest fragrances - natuurlijke zeep inkopen - zeep groothandel

White Label of Private Label verkoop

 

Bij white label inkoop ontvang je onze producten onverpakt en zonder ons logo. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verpakking en correcte labelling van de producten. Uiteraard ontvang je de wettelijk verplichte label informatie van ons. Voor white label inkoop zijn er geen nieuwe veiligheidsrapporten nodig. Het biedt je de mogelijkheid om onze producten in te kopen en aan te passen aan je eigen huisstijl en onder je eigen naam te verkopen.

VOL: Momenteel is er geen ruimte voor nieuwe private label klanten. Het white label inkopen van de producten op de webshop is nog wel mogelijk.

Private label is vooral populair bij klanten die zelf bepaalde ingredienten produceren, zoals geitenmelk, bier, wijn, koffie, honing of kruiden. Heb je bijvoorbeeld een kruiderij of ben je imker en verkoop je je producten? Dan is een stuk zeep met jouw honing of zeep met jouw kruiden een bijzondere aanvulling op je assortiment. Ook erg geschikt voor je wijnhoeve of bierbrouwerij, een zeep gemaakt met wijn of bier vind je niet overal! We vinden dit soort samenwerkingen heel fijn en bijzonder om te doen omdat we de kans krijgen om met lokale producenten samen te werken. Private label houdt voor ons in dat wij het product voor je ontwikkelen, maar deze zelf niet verkopen of aan andere inkopers verkopen. Voor een private label product moeten er wel nog veiligheidsrapporten worden opgesteld. Wij regelen dit voor je, maar de kosten zijn voor jou.

VOL: Momenteel is er geen ruimte voor nieuwe private label klanten. Het white label inkopen van de producten op de webshop is nog wel mogelijk.

Het ontwerpen voor een zeep exclusief voor jouw bedrijf behoort dus ook tot de mogelijkheden. Hiervoor rekenen wij formuleringskosten afhankelijk van de complexiteit van je wensen. Zo hebben we al een aantal heerlijke, signature soaps mogen ontwerpen. Goed om te weten: Forest Fragrances regelt het veiligheidsrapport. In het geval van een exclusieve zeep zijn de kosten hiervan voor de klant.

Meer informatie? Mail naar info@forestfragrances.nl je ontvangt van ons dan onze algemene voorwaarden en richtlijnen voor private label en white label inkoop.

 

Hieronder zie je foto’s van een aantal van onze samenwerkingen: